Antena Căutare

Numerologul Mihai Voropchievici: Horoscop european pentru 2018! Pentru undele zodii, an de vis, pentru altele, de plâns! Racii devin justițiari!

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul european pentru fiecare zodie în parte, pentru anul 2018.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul european pentru fiecare zodie în parte, pentru anul 2018.

BERBEC

E anul în care trebuie să corecteze greșelile. Poți schimba câte ceva inclusiv în parteneriat, acolo unde încă mai poți analiza relația până în 2018. După 2018 este catastrofal. În acest an, Berbecul va trebui să-și asume responsabilități în opțiunile făcute, inclusiv în muncă.

Mizează pe intuiție și nu pe logică, pentru că logica îți va fi dăunătoare. Atenție! Poate că lumea va fi cu ochii pe tine, ești în centrul atenției, iar meritele tale vor fi recompensate financiar. Evită tensiunile din perioada: 27 iunie-28 august, când Marte este retrograd și când te invită la răbdare și stăpânire de sine.

TAUR

Pentru Taur prioritare în acest an sunt relația și căsătoria. Prietenii mai vechi, iubiri trecute pot să reapară. Nu te grăbi în vârtejul pasiunii și să te întorci la trecut, pentru că vei regreta. Personalitatea ta trece prin schimbări mari. Renunțați la principii, faceți planuri noi. Job-ul trece subtil în plan secund, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți neglijezi sarcinile.

Atenție la buget, pentru că vei avea tentația să cheltuiești mult, dar să uiți că ai și niște plăți de făcut, niște facturi de achitat. Verifică-ți permanent finanțele! Monitorizează-ți sănătatea, pentru că stresul în acest an este mult mai mare, iar grijile mărunte de zi cu zi te pot face mai sensibil.

GEMENI

E anul când nu trebuie demarate alte proiecte, până nu le terminați pe cele pe care le aveți în derulare. Între 23 martie-15 aprilie, 26 iulie-19 august și 17 noiembrie-7 decembrie, Mercur, guvernatorul zodiei Gemeni, este în cele trei perioade de retrogradare. Vei simți nevoia de schimbare de job și o schimbare în viața personală. 2018 nu este anul potrivit pentru astfel de schimbări. Ai liber la iubire, dar nu te pripi! La capitolul bani stai destul de bine, așa că nu trebuie să faci împumuturi care nu sunt benefice.

Sănătatea este pe tot parcursul anului în atenție. Orice semnal al corpului trebuie tratat, mai ales: sistemul nercos, cirulația periferică, inima și sistemul osos.

RAC

Racii devin mai justițiari în 2018, mai responsabili, dar încercați să nu fiți moraliști. Aveți răbdare cu cei dragi, pentru a nu-i pune în situația de a fi ostili. Racii bărbați vor încerca să rupă alianțe mai vechi. Evitați certurile! Profesional, Racii se vor ocupa să facă ceea ce le place. Vor apărea oameni noi și puteți profita de ceea ce vă oferă. Sănătatea îi obligă pe nativii Raci să țină cont de ea și să nu se mai grăbească, pentru că la fel ca și Gemenii, au riscuri de accidente din mai până în luna noiembrie. În această perioadă lungă, Racii trebuie să se tempereze.

LEU

Vei dori să fii în prim plan acasă, la serviciu, în societate. Poți, cu condiția să nu deranjezi. Fiți voi, dar nu încercați să-i dați pe alții la o parte. La serviciu poți să te aștepți la schimbări bruște și chiar radicale. Nu vă speriați, sunt schimbări benefice! Vei gândi pozitiv, vei dori o dragoste fără restricții. În 2018, stările anxioase, melancolice apar brusc. Imunitatea este mai scăzută. Banii se câștigă în 2018 cu multă muncă. Administrează banii chibzuit, economisește cum poți, în special în primul trimestru.

FECIOARĂ

Fecioara este una dintre zodiile fericite care nu are probleme. O să aibă mult de lucru, dar în liniște. Pot să apară promisiuni pentru un alt job mai bun. Familia este în prim plan, mediezi conflicte. Fecioara are rol de balanță în 2018. Se va eschiva de la multe lucruri. Banii vin în trimestrul trei. Nu cheltui inutil. Imunitatea trebuie mărită, pentru că ai o sensibilitate. Încearcă să eviți stresul, bârfa și nu te mai amesteca în viețile altor persoane. Fii optimist, evită perfecționismul.

Sfat pentru 2018: păstrați-vă calmul în absolut orice situație.

BALANȚĂ

Toate lucrurile bune vin spre Balanțe foarte ușor. Bucurați-vă din plin în acest an, când îți pui în evidență concentrarea, perseverența, stilul tău de muncă, consecvența.

Este recomandat în 2018 să ceri o mărire financiară. Trăiește echilibrat, mănâncă sănătos, relaxează-te, pentru că anul îți dă tonus bun. Gândește pozitiv și totul va fi perfect!

Familia este prioritară în 2018. Atenție! Aveți tendința să cheltuiți exagerat.

SCORPION

Scorpionii sunt nefeciarii anului 2018, deoarece este Jupiter la ei în zodie protector. Posibilități fără sfârșit, an de reușită, creștere profesională, financiară. Viața sentimentală este plină de esență, dar ai grijă la exprimarea prea directă și nu încerca să-ți reprimi sentimentele.

Sănătatea este mai bună la începutul anului decât spre sfârșit, căci stresul și stările de spirit diferite duc la tulburări de somn.

SĂGETĂTOR

Este an de introspecție, este pregătit spiritual să facă schimbări în gândire, pentru că este foarte inteligent. Sănătatea este mai bună în 2018, dacă te alimentezi rațional. Nu împărtăși ideile tale cu persoane străine, pentru că ți le fură.

În dragoste trebuie să ai control asupra tuturor aspectelor, dar lasă-ți și prietenii sau partenerii să se implice. Pare că nu ești prea sigur pe sentimentele tale în viitor.

CAPRICORN

Capricornii au o stare interioară mai bună, așa că e loc pentru bucurii. În 2018 este recomandat să scape de enervări, mai ales la serviciu. Stai departe, pentru că multe persoane vor încerca să te bage într-o stare conflictuală, ca să te scoată pe tine țap ispășitor. Banii revin mereu în discuție și mai ales în discuția cu partenerul. Sfat: trebuie să discutați problemele fără mânie.

VĂRSĂTOR

Veți simți că puteți realiza orice. Aveți o forță explozivă. Nu pierdeți oportunitățile care apar tot timpul. Comunicați calm, căutați-vă cuvintele potrivite, mai ales pentru perioada de retrogradare. Găsoți-vă echilibrul, priviți atent trecutul, pentru a vă înțelege bine prezentul. În dragoste persistă independența. Fii mai deschis și la noutăți. Anul aduce fertilitate, belșug. Financiar este un an haotic, încercați să economisiți mai mult decât cheltuiți. Așa că va trebui să munciți mult mai mult.

PEȘTI

Peștii au un an fantastic, viața e tumultoasă, bucurie, creativitate, are timp în plus pentru a scăpa de încăpățânarea lor și de spiritul de independență.

Peștii care nu au un loc de muncă își pot găsi unul. Nu te agita să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum. Nu fiți impulsivi, duri nici cu familia, dar nici cu colegii. Îi puteți răni cu ușurință.

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul european în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, difuzată la Antena 3.

Zodiile pe care e imposibil să le îmblânzești. Nu lasă deloc de la ele, se impun și au caracter de lideri! Ești printre... Noi detalii din viaţa celebrei Diana ies la iveală. "Prinţesa inimilor" a fost îndrăgostită de unul dintre cei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x