Antena Căutare

O bunică de 111 ani a dezvăluit secretul unei vieți lungi! Ce sfat prețios dă celor 120 de nepoți ai săi!

Aceasta este incredibila poveste a unei femei ce a ajuns la venerabila vârstă de 111 ani. Dar ineditul nu se oprește aici. Fayikiye Soker din Turcia este o adevărată senzație locală. Femeia de 111 ani a acceptat de curând să dezvăluie secretul longevității sale.

O bunică de 111 ani a dezvăluit secretul unei vieți lungi! Ce sfat prețios dă celor 120 de nepoți ai săi! Galerie
Povestea este de-a dreptul incredibilă

Aceasta este incredibila poveste a unei femei ce a ajuns la venerabila vârstă de 111 ani. Dar ineditul nu se oprește aici. Fayikiye Soker din Turcia este o adevărată senzație locală. Femeia de 111 ani a acceptat de curând să dezvăluie secretul longevității sale.

A împlinit de curând 102 ani, dar n-are stare! Cum arată profesoara care continuă să predea şi la această vârstă

Are 120 de nepoți și spune că, deși a ajuns la o vârstă venerabilă, rareori a mers la medic.

Femeia are o vârstă de invidiat

Se pare că secretul longevității ar sta în faptul că a avut o alimentație moderată și nu a făcut excese.

Fayikiye este plină de energie și de poftă de viață, iar familia se mândrește cu o bunicuță atât de binedispusă și optimistă.

Bătrânica alături de una dintre strănepoate

„Tinerii ar trebui să aibă mai multă grijă la ceea ce mânâncă și ce beau. Eu am făcut asta și de aceea am trăit atât de mult. Și am să mai trăiesc”, a sunat sfatul părintesc al bătrânei.

Femeia s-a născut pe 1 iulie 1904, potrivit actelor pe care le deține. Este cunoscută în Turcia mai ales datorită familiei sale numeroase: are 120 de nepoți, nenumărați strănepoți și chiar stră-strănepoți.

E descoperirea secolului. Cum poți deschide ușa unei mașini cu ajutorul unei mingi de tenis!... Cele mai slabe parole de pe internet. Dacă le ai, schimbă-le IMEDIAT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x