Antena Căutare

O femeie s-a transformat total după ce a văzut ce glume face băiatul pe seama ei! De la 120 de kilograme a ajuns să arate așa!

O femeie ajunsese la o greutate de 120 de kilograme, dar după ce băiatul ei a făcut niște glume, aceasta a luat o decizie radicală. S-a transformat total după ce a văzut cum o vede fiul ei.

O femeie ajunsese la o greutate de 120 de kilograme, dar după ce băiatul ei a făcut niște glume, aceasta a luat o decizie radicală. S-a transformat total după ce a văzut cum o vede fiul ei.

Faye Hardy din Marea Britanie a rămas mai mult decât surprinsă atunci când a văzut că fiul ei editase niște poze cu ea, făcând glume pe seama greutății sale.

Supărată, britanica de 32 de ani a decis că a venit momentul unei schimbări drastice în viața ei.

„Tu ești?!” Toți râdeau de ea fiindcă e grasă, dar apoi au rămas MASCĂ! Uite cum arată tânăra care a slăbit 50 de kilograme, rezultatele sunt ULUITOARE!

Cum arăta femeia înainte și după transformare

Așa că s-a apucat de o cură de slăbit și astfel a reușit să dea jos mai bine de 50 de kilograme.

„Doamne, ce frumoasă ești!” O femeie de 56 de ani a slăbit și i-a uimit pe toți! Transformarea este incredibilă!

Femeia a devenit astfel un exemplu de ambiție și a spus că nu este supărată că fiul ei a făcut glume pe seama greutății sale. Mai mult decât atât, aceasta a spus că nu și-a dat seama că băiatul ei o vede cu astfel de ochi.

Au găsit Sfântul Graal! Creștinii din întreaga lume au rămas fără cuvinte! „Iisus a băut din asta la Cina cea de Taină”!... Metodele de înfrumuseţare folosite de femei în 1930! Nici vorbă de cremă antirid, placă de păr şi spa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x