Antena Căutare

O femeie și-a mințit iubitul că este însărcinată și că va naște cinci bebeluși, dar medicii au constatat că e bolnavă de o boală rară

O femeie de 37 de ani din Canada, Barbara Bienvenue, l-a anunțat într-o zi pe iubtul ei Paul Servat că este însărcinată cu cinci copii, potrivit Dailymail.

O femeie de 37 de ani din Canada, Barbara Bienvenue, l-a anunțat într-o zi pe iubtul ei Paul Servat că este însărcinată cu cinci copii, potrivit Dailymail.

Cum cei doi locuiau într-un orășel mic, vestea sarcinii multiple a ajuns repede în toată comunitatea. Nimeni nu ar fi bănuit că adevărul este altul, mult mai crud. După nouă luni de sarcină, soțul și-a dus soția la spital, iar acolo a primit vestea teribilă.

Soția lui nu era gravidă. Specialiștii i-au explicat bărbatului că femeia nu fusese niciodată la vreun control, iar partenera sa suferă de pseudocyesis sau sarcină fantomă, care are multe dintre simptomele sarcinii obișnuite. În cele din urmă, femeia a fost operată și a scăpat cu viață, deși relația cu soțul ei a avut foarte mult de suferit.

Pentru această ZODIE, se anunță cea mai fierbinte vară din punct de vedere AMOROS! Aventură, ispite, patime, infidelităț... Tinereţe fără bătrâneţe! La 93 de ani, un senior din Reghin nu lipseşte o zi din sala de fitness...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x