Antena Căutare

O gravidă în șase luni a șocat planeta cu abdomenul ei super sexy! Pătrățele ca ea nu mai are nimenea!

O mamă a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume după ce a arătat ce abdomen cu pătrățele are, deși e gravidă în șase luni!

O mamă a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume după ce a arătat ce abdomen cu pătrățele are, deși e gravidă în șase luni!

Este vorba despre Sarah Stage, o cunoscută antrenoare de fitness și blogger de meserie. Fiindcă sportul chiar este totul pentru ea, Sarah nu a renunțat la sală nici atunci când a rămas însărcinată.

În 2015 avea să șocheze întreaga omenire atunci când s-a pozat având abdomen cu pătrățele, deși era gravidă. Acum, Sarah e la a doua sarcină și arată la fel de sexy!

Chiar dacă mulți au criticat-o pentru faptul că nu renunță la antrenamente nici atunci când așteaptă un copil, Sarah a confirmat că este extrem de sănătoasă și sportul îi priește de minune, mai ales acum când este gravidă.

Așa cum era de așteptat, fotografiile cu ea ajung imediat virale.

Citește și:

Râzi cu lacrimi! Răzvan și Dani au avut parte de un masaj intens și a ieșit show de zile mari! „Răzvan e ca o căruță lovită de tren”

O tânără și-a injectat posteriorul pentru a arăta precum Kim Kardashian! Acum toată lumea întoarce capul după ea pe stra... ATENȚIE, IMAGINI DURE! Nu i-a plăcut gustul și l-a adus înapoi? Momentul în care un crocodil iese la mal, cu un CADAVRU ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x