Antena Căutare

O învăţătoare a fost concediată imediat după nuntă. Părinţii elevilor au fost şocaţi când au văzut imaginile de la eveniment: "Nu ştiam cu cine se iubeşte..."

Cazul unei învăţătoare concediate imediat după nunta acesteia face înconjurul lumii. Se pare că părinţii elevilor ar fi cerut demisia femeii după ce au văzut fotografii de la eveniment pe reţelele de socializare

Cazul unei învăţătoare concediate imediat după nunta acesteia face înconjurul lumii. Se pare că părinţii elevilor ar fi cerut demisia femeii după ce au văzut fotografii de la eveniment pe reţelele de socializare

Jocelyn Morffi a fost concediată de la şcoala „Saints Paul and Peter Catholic School” din Miami, Statele Unite ale Americii, după ce a publicat pe reţelele sociale imagini de la nunta ei. Ce i-ar fi scandalizat pe cei din conducerea acelei şcoli ar fi fost faptul că Jocelyn s-a măritat cu o persoană de acelaşi sex, acest lucru fiind strict interzis de către instituţia de învăţământ la care această obişnuia să predea.

La doar câteva zile de când s-a aflat că s-a măritat cu iubita ei, Natasha Hass, cu care avea o relaţie de peste şapte ani, învăţătoarea a fost concediată într-un mod şocant. Părinţii care îşi duc copiii la acea şcoala au mărturisit că nu au văzut niciodată aşa ceva, scrie THE SUN.

O învăţătoare a fost concediată imediat după nuntă. Părinţii elevilor au fost şocaţi când au văzut imaginile de la eveniment: "Nu ştiam cu cine se iubeşte..."

Învăţătoarea concediată era extrem de populară în rândul micuţilor şi le acordă acestora o atenţie specială. Într-o scrisoare pe care le-a adresat-o părinţilor, directorul şcolii pe nume Carlota Morales a mărturisit că decizia a fost una "dificilă, dar necesară".

Unii părinţi vor protesta, pentru că nu îi interesează ce orientări amoroase are învăţătoarea, ci felul în care ea se comporta cu elevii.

A devenit cel mai bogat om din lume. A pierdut banii în șase zile. Cum a fost posibil?!... Trebuie să-l vezi! Filmulețul în care o adolescentă lovește un soldat israelian a devenit viral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x