Antena Căutare

O iubire interzisă i-a adus MOARTEA. A fost sechestrată timp de 25 ani, de către mama sa, în condiţii inumane

Multa cerneala a curs, de-a lungul vremurilor, pentru iubirile interzise. Fie ea era saraca, iar el provenea dintr-o familie instarita, cu traditii (sau invers), fie familiile celor doi se aflau intr-un conflict mostenit din tata in fiu.

Multă cerneală a curs, de-a lungul vremurilor, pentru iubirile interzise. Fie ea era săracă, iar el provenea dintr-o familie înstărită, cu tradiție (sau invers), fie familiile celor doi se aflau într-un conflict moștenit din tată în fiu.

Oricum ar fi fost, dragostea interzisă dintre doi tineri nu poate decât să aducă lacrimi și durere în sufletele celor doi iubiți... uneori poate duce la adevărate tragedii.

Aceasta este și povestea unei tinere de 25 de ani, Blanche Monnier, de o frumusețe rară. Tânăra provenea dintr-o familie bogată din Paris,care se împotrivea relației sale cu un avocat sărac, necunoscut în lumea bună, potrivit cyd.ro.

Blanche a avut curajul să lupte pentru dragostea ei și chiar avea planuri de căsătorie. Fata s-a răzvrătit împotriva mamei sale, gest ce avea să îi provoace suferințe adânci.

Brusc, Blanche dispare. Iubitul o caută în zadar, disperat, iar familia Monnier nici măcar nu reclamă dispariția fetei. Ușor-ușor, lumea începe să uite de ea și nimeni nu mai vorbește despre acest subiect.

O scrisoare îi redă viaţa, dar era deja prea târziu...

Totul până pe data de 23 mai 1901, când procurorul general al Parisului primește o scrisoare misterioasă:


“Domnule Procuror General, am onoarea să vă informez în privință unui caz deosebit de serios. Este vorba despre o fată bătrană inchisă în casa doamnei Monnier, flămândă și care trăieşte într-o mansardă putedră și igrasioasă, de mai bine de 25 de ani”. Astfel, poliția a început investigațiile, pătrunzând în casa familiei Monnier.

Blanche Monnier a fost găsită, după 25 de ani, în mansarda casei, arătand ca un schelet, cu părul lung pană la genunchi și aşezată goală pe un pat plin de resturi de mâncare și excremente, în jurul căruia se plimbau șobolanii, scrie taringa.net.

“Biata femeie, complet goală, stătea direct pe saltea. De jur împrejurul său, se formase o crustă din excremente și bucăţi de mâncare. Era plin de gândaci, iar aerul încărcat de duhoare era pur și simplu irespirabil. Intram, stăteam puțin, investigam puțin și ieșeam. Nu rezistai mai mult de 2-3 minute”, a declarat un agent al Poliției.

Mama femeii a fost arestată imediat. După doar 15 zile de detenție, aceasta moare, din cauza condițiilor. Înainte de a muri, aceasta le-a povestit anchetatorilor tot, spunând că Blanche a îndrăznit să se îndrăgostească de un bărbat nepotrivit rangului ei și în locul rușinii a ales să își pedepsească copilul.

Inițial, planul femeii era să o ţină închisă pe fată, doar câteva zile, pentru a-i da o lecție, dar Blanche a continuat să lupte pentru iubirea ei și astfel pedeapsa a fost aplicată timp de 25 de ani, chiar și după ce avocatul mult iubit a decedat. În tot acest timp, Blanche a fost hrănită cu resturi de mâncare și nu a văzut niciodată lumina soarelui, scrie cyd.ro.



Blanche Monnier a fost internată în spital, unde medicii au observat că femeia avea episoade de schizofrenie. A fost mutată într-un ospiciu, dar niciodată nu și-a mai revenit. Femeia a murit, 12 ani mai târziu.

Profeţia cutremurătoare de la Muntele Athos. Ce lucruri teribile urmează să se întâmple cu omenirea... Nuntă țigănească în Anglia! I-a lăsat fară cuvinte pe invitați când și-a făcut apariția: Mireasa a "cărat" pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x