Antena Căutare

O mamă și o fiică au fost colege de facultate și lumea a crezut că sunt surori! Una e mai frumoasă decât cealaltă! Cum arată cele două studente

O mamă și o fiică din Marea Britanie au reușit să facă senzație după ce amândouă au absolvit facultatea în același timp!

O mamă și o fiică din Marea Britanie au reușit să facă senzație după ce amândouă au absolvit facultatea în același timp!

Au fost colege de generație și, având același nume și arătând una mai frumoasă decât cealaltă, mulți au căzut în capcana de a crede că sunt surori.

Suzanne Isaac de 57 de ani și fiica ei de 22 de ani, Melissa, au devenit cunoscute nu doar la facultatea din Marea Britanie, ci în întreaga lume, după ce pozele cu ele au devenit virale.

Transformare spectaculoasă! A slăbit 82 de kilograme după ce a scos din alimentație un singur aliment

Asemănarea dintre mamă și fiică este una de-a dreptul izbitoare și nu vezi în fiecare zi cum un părinte și un copi ajung să fie colegi de generație la facultate.

VIDEO INEDIT! Cum își spală părul un astronaut, în spațiu. Apa vine la plic, șuvițele stau perfect întinse, în sus, și s... Un copil cade de la etaj, ziua în amiaza mare, și este prins de un grup de necunoscuți. Tensiunea crește pe măsură ce bă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x