Antena Căutare

O nouă premoniţie uluitoare despre România! "Atentatele vor avea loc într-un oraş care începe cu litera C"

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevăzut incendiul din Colectiv şi multe alte dezastre, a intrat joi seară în direct în emisiunea "Agentul VIP".

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prevăzut incendiul din Colectiv şi multe alte dezastre, a intrat joi seară în direct în emisiunea "Agentul VIP" de la Antena Stars.

Conform spuselor clarvăzătoarei Maria Ghiorghiu, România este următoarea ţintă a teroriştilor de la ISIS. Cu puterile supranaturale pe care pretinde că le are, femeia susţine că ar fi auzit un dialog între doi terorişti ce plănuiau să atace un oraş din România care începe cu litera C.

"Pe 26 martie în zori am auzit un glas în care sigur va fi vorba despre România. Este unul dintre marile oraşe ale României unde au loc multe evenimente europene. Era un dialog între două glasuri bărbăteşti. Unul dintre ei întreba: ce cauţi tu în acest oraş? unde e? şi el a răspuns sarcastic: în Românica. Probabil erau glasurile a doi terorişti care vorbeau între ei. În acest oraş foarte mare vor fi mulţi oameni şi vor fi multe evenimente. Dacă autorităţile nu vor fi cu ochii în patru aceşti oameni îşi vor duce la capăt această idee criminală. Dacă până acum se tot ocolea subiectul cu asteroidul, pe 29 martie am auzit un glas care spunea că va cădea un asteroid şi l-am văzut cum a căzut într-o apă, probabil în ocean", a mărturisit Maria Ghiorghiu, clarvăzător.

Conform postării sale de pe blog, oraşul vizat de către teroriştii auziţi este Cluj Napoca.

Vezi interviul AICI!

O vrei la tine acasă? O femeie frumoasă și-a scos casa la vânzare! BONUS: un mic iaz, o grădină şi pe ea ca soție... VESTE URIAȘĂ: Facebook a lansat o nouă funcție revoluționară pentru nevăzători. Aceștia vor putea "vedea" foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x