Antena Căutare

O pisicuță bătută plânge, în timp ce primește îngrijiri medicale. Imaginile îți rup sufletul. Nu ai cum să rămâi indiferent! (VIDEO)

Violența împotriva animalelor nu mai este niciun secret. Descoperim, în fiecare zi, fel şi fel de cazuri, care încă ne şochează. Oameni lipsiţi de orice fel de compasiune maltratează suflete nevinovate.

Violența împotriva animalelor nu mai este niciun secret. Descoperim, în fiecare zi, fel şi fel de cazuri, care încă ne şochează. Oameni lipsiţi de orice fel de compasiune maltratează suflete nevinovate.

De curând, o pisicuţă care a fost bătută a impresionat o lume întreagă. Bietul animal plânge în timp ce primeşte îgrijiri medicale. Imaginile te lăsa fără cuvinte... Trebuie să fii prea tare să nu te mişte suferinţa pe care o îndură.

Încă o dovadă că animalele ne sunt, de multe ori, superioare. Aşa cum omul plânge de durere, şi animalul poate reacţiona la fel. Este o ființă vie, lucru greu de înţeles pentru unii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

FOTO: Atenţie, se închid uşile şi începe amorul! Doi tineri au dat frâu liber pasiunii şi s-au iubit în metrou... VIDEO: Imagini greu de privit! Tradiție rezervată doar curajoșilor: spaniolii sar cu caii în foc pentru purificare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x