Antena Căutare

O poveste de... groază. O bătrână a înviat la propria înmormântare!

Avea 101 ani când toată lumea a crezut că și-a dat obștescul sfârșit. Numai că Peng Xiuhua, o bătrână din China, nu își terminase treburile cu această lume și s-a ridicat din morți chiar în ziua în care era dusă la groapă

Avea 101 ani când toată lumea a crezut că și-a dat obștescul sfârșit. Numai că Peng Xiuhua, o bătrână din China, nu își terminase treburile cu această lume și s-a ridicat din morți chiar în ziua în care era dusă la groapă.

Povestea s-a petrecut în urmă cu aproape doi ani și a făcut înconjurul lumii. Învierea bătrânei i-a șocat și pe cei mai insensibili dintre noi, care nu cedeau că astfel de momente sunt imposbile, iar imaginile ulterioare au dovedit că există viață și după moarte. Clinică, ce-i drept, pentru că Peng Xiuhua s-a ridicat din propriu sicriu și și-a continuat aventura pe acest pământ.

Cu o zi înaintea episodului șocant, fiicele femeii au găsit-o fără suflare şi fără puls în pat şi, crezând că femeia este moartă, au decis să o îngroape.

Șefii ei, într-o mare dilemă: o dăm sau nu afară? O jurnalistă poate rămâne șomeră după un episod lung de râs în hohote... Cum a făcut un student sărac 12.000 de dolari într-un singur minut. Nu i-a venit să creadă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x