Antena Căutare

O poveste ULUITOARE! Deşi e în scaun cu rotile, s-a aruncat în gol de la 4000 de metri

Chiar dacă viaţa nu a fost deloc blândă cu el, pentru că e ţintuit într-un scaun cu rotile, Joel Fleischer dovedeşte că nu există bariere în calea voinţei.

O poveste ULUITOARE! Deşi e în scaun cu rotile, s-a aruncat în gol de la 4000 de metri Galerie
Joel Fleischer a sărit cu paraşuta | hepta.ro

Chiar dacă viaţa nu a fost deloc blândă cu el, pentru că e ţintuit într-un scaun cu rotile, Joel Fleischer dovedeşte că nu există bariere în calea voinţei.

Bărbatul s-a născut cu atrofie musculară spinală, o boală cruntă din cauza căreia este paralizat de la brâu în jos. Nu a mers niciodată pe picioarele lui, nu a alergat, nu a dansat... A fost un copil timid, mereu trist şi îngândurat. Ceilalţi "prieteni" îl priveau ca pe o ciudăţenie, aşa că a ales să se izoleze. Doar asta îşi aduce aminte din copilărie....

La 29 de ani, şi-a dat seama că trebuie să facă ceva cu viaţa sa, aşa că a decis să plece din casa părinţilor. "Am realizat că trebuie să fac o schimbare, altfel mă îmbolnăveam de tot. Nu mai puteam să trăiesc aşa", povesteşte Joel. Chiar dacă nimeni nu credea, a reuşit să se descurce pe cont propriu.

De când se ştie, cea mai mare dorinţă a sa a fost să zboare. La 33 de ani, visul i s-a îndeplinit. A găsit instructorul potrivit şi s-a hotărât că vrea să sară cu paraşuta. A ajuns la 4000 de metri altitudine şi s-a aruncat în gol. "Timp de câteva secunde, m-am simţit liber, fără nicio grijă. Nu am mai trăit niciodată aşa ceva", a mărturisit Joel.

Voinţă de fier, ambiţie, curaj, pasiune, viaţă...

Fecioarele sunt foarte active, se vor implica în terminarea unui proiect de familie! Horoscopul zilei de 20 septembrie... Scorpionii vor avea parte de dezamăgiri! Horoscopul pentru dragoste în săptămâna 22 - 28 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x