Antena Căutare

O tânără a avut parte de un șoc atunci când s-a trezit. Ce i-a făcut iubitul „în timp ce ea dormea”. Internauții: „Lasă-l!”

Un american a decis să îi facă o farsă uimitoare iubitei sale, în timp ce femeia dormea. Doar că fata  a avut un şoc când s-a trezit.

Un american a decis să îi facă o farsă uimitoare iubitei sale, în timp ce femeia dormea. Doar că fata a avut un şoc când s-a trezit.


Brad Holmes este un adevărat ”one-man show”, recunoscut în cercul său de prieteni, și s-a întrecut pe sine de această dată. În timp ce iubita lui dormea, acesta a decis să îi radă o sprânceană.

A filmat toată farsa


Tânărul a filmat toată farsă, iar când s-a trezit, iubita lui a avut un şoc. După ce i-a ras jumătate din sprâceana cu lama, a trezit-o, a rugat-o să se uite în oglindă, iar femeia a început să plână.

"Ce mi-ai făcut? Arăt îngrozitor", a țipat, printre lacrimi, furioasă tânăra când s-a uitat în oglindă.

„Lasă-l!”, au sfătuit-o internauții.

Din student, antreprenor: a „copt” o afacere, inspirat de gustul pâinii din copilărie făcute de bunica... Super TEST de perspicacitate! Dacă găseşti numele tău în această imagine, te numeri printre cei 8% "AGERI LA MINTE&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x