Antena Căutare

O tânără a decis să slăbească 63 de kilograme după ce a aflat că soțul o va părăsi în curând! Transformarea te lasă fără cuvinte!

O femeie a reușit să treacă printr-o transformare de zile mari după ce a decis să slăbească 63 de kilograme și să devină mai frumoasă ca niciodată!

O femeie a reușit să treacă printr-o transformare de zile mari după ce a decis să slăbească 63 de kilograme și să devină mai frumoasă ca niciodată!

Aceasta este povestea tinerei Taylor Murphy de 24 de ani, din orașul american Seattle. Ajunsă la greutatea de 127 de kilograme, tânăra a avut parte de un real șoc atunci când medicii i-au spus că soțul său a fost diagnosticat cu o boală rară ți incurabilă și că mai are 15 luni de trăit.

Șocată, femeia a decis că a venit momentul să facă o schimbare radicală în viața sa și atunci s-a apucat de slăbit. A topit ca prin minune mai bine de 60 de kilograme, după ce a făcut o operație de micșorare a stomacului.

A ajuns să fie în cea mai bună formă, tocmai ca ea și soțul ei să se bucure de dimineață și până seară de tot felul de activități împreună (distracții, călătorii etc).

Acum sunt dive sexy pe Instagram, dar stai să vezi cum arătau înainte să se opereze! Nici nu le mai recunoști!

Taylor i-a oferit soțului său o experiență cu adevărat unică înainte ca cei doi să își ia la revedere pentru totdeauna.

Povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea!

Obișnuiești să bei apă de la robinet? S-a descoperit că aceasta conține un element la care nimeni nu s-ar fi așteptat... O tânără călătorește în toată lumea fără să plătească un ban, ba mai primește și salariu! Care este secretul său...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x