Antena Căutare

O tânără dă lumii o lecție importantă de viață! Cum a ajuns celebră, deși nu avea niciun talent deosebit

Lilly Singh aka „Superwoman” a povestit într-un epison de pe vlogul ei, numit „Draw my life”, cum a ajuns să faca vlogging și dramele prin care a trecut ca să ajungă la succesul de acum.

Lilly Singh aka „Superwoman” a povestit într-un epison de pe vlogul ei, numit „Draw my life”, cum a ajuns să faca vlogging și dramele prin care a trecut ca să ajungă la succesul de acum.

De mică știa că destinul îi va rezerva ceva mare. Niciodata nu si-a dorit sa stea pe un scaun de birou toata viata, căci avea vise. Isi imagina ca va deveni un star de cine sau o cantareata, dar nu era prea talentata.

Lilly vorbeste deschis despre faptul ca s-a luptat cu depresia, mai ales in anul trei de facultate.

„Mi-am pierdut apetitul si dorinta de a ma trezi dimineata. Nu raspundeam la telefon si mi-am pierdut foarte multi prieteni. Nu aveam scopuri si nici motivatie...Asa infricosator cum suna, pot spune sincer ca mi-am pierdut dorinta de a trai si asta s-a tradus in niste ganduri foarte infricosatoare in niste nopti foarte infricosatoare”.

Aceasta stare de depresie a tinut-o timp de un an, iar dorinta de a nu mai fi acel om trist cu ganduri negre a facut-o sa isi revina la persoana fericita care era inainte. S-a fortat sa isi puna viata inapoi in ordine. Nu i-a fost usor, depresia a recidivat, dar a invatat sa se iubeasca pe ea si sa foloseasca durerea traita in lectii si instrumente pe care sa le foloseasca in viata.

Dupa o vacanta cu familia ei, s-a hotarat ca vrea sa se apuce de YouTube pentru a le explica oamenilor ca depresia nu e ceva rusinos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu inteleg de ce, nu e ceva de care sa iti fii jenat...Nu e nimic de care sa iti fie rusine. E o parte din viata – suisurile si coborasurile – si chiar am vrut ca oamenii sa inceapa sa vorbeasta despre asta asa ca am crezut ca voi conduce prin exemplu. Am de gand sa vorbesc eschis despre asta.”

Lilly a incarcat acest clip pentru a-i motiva pentru toti cei care au trecut sau trec prin asta si pentru a le aduce speranta ca totul se va schimba in bine.

Lilly Singh s-a nascut pe 26 septembrie 1988 in Canada. Personalitate pe YouTube, vlogger, actrita, scriitoare, Lilly este cunoscuta pe internet drept „Superwoman”. Ideea numelui o avea inca din copilarie cand isi imagina ca are un „S” invizbil pe piept ce o facea sa creada ca poate face orice.

Cel mai vizualizat video al ei este „Cum se pregatesc fetele”, iar cea mai populara serie ii include pe parintii ei fictionali, Majeet si Paramjeet, ambii jucati de Lilly, reactionand la videoclipuri in trend sau controversate.

In prezent Lilly a ajuns la peste 11 milioane de abonati pe canalul sau.

Asta da aroganţă cu un preţ pe măsură! Fulgi de aur, şampanie scumpă sau boabe de vanilie din aur, sunt doar câteva dint... Ai curaj? CINCI întrebări de cultură generală despre oraşele României. Tu la câte reuşeşti să răspunzi corect?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x