Antena Căutare

Oamenii de ştiinţă, îngrijoraţi: Timpul pe Pământ s-a scurtat. Ziua nu mai are 24 de ore!

Oamenii de ştiinţă susţin că ziua s-a micşorat, în consecinţă o zi nu mai are 24 de ore ci 16 ore, dată fiind modificarea frecvenţei de la 7,8 HZ la 12 HZ.

Oamenii de ştiinţă susţin că ziua s-a micşorat, în consecinţă o zi nu mai are 24 de ore ci 16 ore, dată fiind modificarea frecvenţei de la 7,8 HZ la 12 HZ.

Geofizicienii contemporani considera că Rezonanţa Shumann este adevărata bătaie a inimii planetei noastre. Ei au concluzionat că există o relaţie directă între accelerarea ritmului acesteia şi percepţia omului conform căreia timpul trece mai repede, scrie evz.ro

Timp de mii de ani, Rezonanţa Shumann a avut valoarea constantă de 7,8 Hz însă, începând din 1980 s-a constatat o accelerare rapidă. Astfel, s-a ajuns ca în zilele noastre Rezonanţa Shumann să aibă valoarea de 12 Hz, consecinţa directă fiind că 24 de ore actuale corespund cu 16 ore reale, în termenii timpului terestru.

„Ceea ce nu înţelege omul este că fiind în timp, facem totul mai repede, acesta fiind comprimat ca un balon care dacă este umflat şi scrii ceva pe el cu markerul, vezi literele mări şi largi, dar dacă se dezumflă se strânge scrisul. Aşa este şi timpul sau spaţiul nostru 3D, care se poate măsura în această rezonanţă energetică Schumann”, conform uneia dintre păreri.

Obiceiul banal datorită căruia o femeie a strâns bani pentru o garsonieră. O să îţi pară rău că nu ai ştiut asta până ac... Pământul a ajuns la capătul puterilor! Cercetătorii au decis și verdictul e sumbru pentru omenire!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x