Antena Căutare

Oamenii s-au prăpădit de râs din cauza lui! Cum a reacţionat un bărbat când iubita i-a refuzat cererea în căsătorie

Clipe de neuitat, momente emoţionante, sărutări fierbinţi şi o pasiune mistuitoare. De asta a avut parte un cuplu din China până acum câteva zile.

Clipe de neuitat, momente emoţionante, sărutări fierbinţi şi o pasiune mistuitoare. De asta a avut parte un cuplu din China până acum câteva zile.

El era sigur că şi-a găsit jumătatea, aşa că n-a mai stat pe gânduri şi s-a hotărât să-şi ceară iubita în căsătorie. A vrut să fie ceva special şi... a reuşit din plin!

S-a pus în genunchi pe stradă, în faţa a zeci de oameni. A deschis cutiuţa cu inelul şi a rostit cuvintele magice, însă refuzul fetei l-a lovit ca un trăsnet. N-a putut să accepte un "Nu" categoric, aşa că a început să se tăvălească pe jos, să urle şi să se zbată. Degeaba, domnişoara nu şi-a schimbat răspunsul...

Întreaga scenă a fost imortalizată de trecătorii de pe stradă, iar imaginile au fost distribuite de mii de ori pe Internet.

Milioane de bărbați sunt în pericol: Pilula albastră care stimulează potența provoacă orbire!... I se spune ”Fălci” și nimeni nu mai e ca el: Așa arată băiatul cu dinți de rechin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x