Antena Căutare

OBSEDATĂ de FRUMUSEȚE! Își duce copii la solar, pedichiură și machiaj! Uite cum arată fetițele ei la numai patru ani

Bliss și Bell sunt cele mai frumoase fetițe, arată ca două păpușele, la propriu. Sunt invidiate de toți copii de vârsta lor, dar cel mai grav e că frumusețea lor este artificială.

Bliss și Bell sunt cele mai frumoase fetițe, arată ca două păpușele, la propriu. Sunt invidiate de toți copii de vârsta lor, dar cel mai grav e că frumusețea lor este artificială.


Gene false, extenstii cârlionțate prinse cu fundițe, piele ciocolatie bronzată în solar și rochițe sclipicioase sunt ‘’artificiile frumuseții’’ pe care aceste fetițe le-au încercat deja, la numai patru anișori. Sophie-May Dixon mama lor le pune unghii false, extensii de păr, le face pedichiura și le ia haine și pantofi pline de pietre create special de un designer.


Sunt considerate mega staruri în rândul copilașilor de vârsta lor, dar mai târziu vor regreta cu siguranță frumusețea naturală a copilăriei furată de propria mamă.

“Vreau să arate în mod tradițional. Nu îmi plac lucrurile moderne, nu poartă jeanși și nu le cumpăr nimic de la magazin”, spune Sophie-May, o mamă singură, studentă, fără loc de muncă, care beneficiază de pe urma acestor micuțe.

Au apărut scaunele care arată şi miros ca pielea umană! Te-ai aşeza pe o scârboşenie ca asta?... Înfricoșător e puțin spus! 14 lucruri BIZARE din trecut care te vor face să fii fericită că te-ai născut mai TÂRZIU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x