Antena Căutare

ȘOCANT! O femeie a vrut să o facă pe fiica ei să slăbească forțat: Uite ce i-a făcut!

O femeie din Statele Unite a făcut un gest extrem pentru a o ajuta pe fiica ei să slăbească, fără ca aceasta să știe. Tânăra a ajuns la spital cu dureri îngreozitoare de stomac și așa a aflat că mama îi dădăuse să mănânce ouă de tenie, care s-au transformat în viermi, în corpul ei.

ȘOCANT! O femeie a vrut să o facă pe fiica ei să slăbească forțat: Uite ce i-a făcut!
| wormboss.com.au

O femeie din Statele Unite a făcut un gest extrem pentru a o ajuta pe fiica ei să slăbească, fără ca aceasta să știe. Tânăra a ajuns la spital cu dureri îngreozitoare de stomac și așa a aflat că mama îi dădăuse să mănânce ouă de tenie, care s-au transformat în viermi, în corpul ei, relatează publicația Metro.

Asistenta care a îngrijit-o pe fată a povestit toată întâmplarea. Inițial, Maricar Cabral-Osorio și colegii ei au crezut că tânăra este însărcinată. I-au făcut o ecografie, dar nu s-a văzut niciun fetus. În schimb, au observat ceva ciudat la nivelul intestinelor ei.

Pacienta a eliminat paraziții cu pricina, iar mama ei a devenit, brusc, îngrijorată, deși până atunci doar adresa reproșuri cadrelor medicale.

”Doar am vrut să te fac să fii un pic mai slabă. Aveai nevoie de ajutor înainte să mergem la concursul de frumusețe”, își amintește asistenta că i-a spus femeia fiicei pe care o îmbolnăvise din greșeală.

Trăim s-o vedem și p-asta! CARTOFUL te scapă de FACTURA LA CURENT... Un nou MISTER bulversează oamenii de ştiinţă! Fenomenul a apărut în deşertul mexican şi ÎNSPĂIMÂNTAT o lume întreagă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x