Antena Căutare

Omul care a donat 333 de litri de sânge s-a retras! Frans Hollander „s-a pensionat” la limită de vârstă!

Cel mai generos donator de sânge din Olanda se retrage, după ce a donat 333 de litri de sânge în 513 de ocazii, pentru că este pe cale să împlinească 70 de ani, limita de vârstă legală pentru această practică

Cel mai generos donator de sânge din Olanda se retrage, după ce a donat 333 de litri de sânge în 513 de ocazii, pentru că este pe cale să împlinească 70 de ani, limita de vârstă legală pentru această practică.

Cu totalul de sânge donat de Frans Hollander, locuitor al orașului Rijckholt, în apropiere de frontiera cu Belgia, s-ar putea umple trei căzi de baie, a precizat portalul 'Dutch News', care s-a făcut ecou al acestei informații.

Hollander se retrage pentru că în curând va împlini 70 de ani, vârsta maximă legală permisă pentru donatori.

"Este păcat, dar nu se poate face nimic", a comentat Hollander, care a declarat că îi va încuraja pe alții să-i urmeze exemplul.

Trei experimente ştiinţifice la care oamenii au fost supuşi fără să ştie! De la controlul minţii până la radiaţiile uman... Cea mai importantă teorie a existenței noastre, anulată. Omul NU A APĂRUT prima dată în Africa! Europa este leagănul uma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x