Antena Căutare

Omul care s-a jucat cu diavolul și a scris istorie! Casa regală și serviciile secrete se temeau de el și îi cereau serviciile! Uite ce puteri avea!

Experții în paranormal și în științe oculte s-au minunat întotdeauna de cazul lui Aleister Crowley, omul care a reușit să șocheze o lume întreagă.

Experții în paranormal și în științe oculte s-au minunat întotdeauna de cazul lui Aleister Crowley, omul care a reușit să șocheze o lume întreagă.

S-a remarcat ca mistic, magician și ocultist al secolului XX. Mai mult decât atât, se pare că acesta deținea cele mai mari secrete ale lumii, motiv pentru care a fost adesea vânat de serviciile secrete.

A fost un personaj atât de influent, încât întreaga Anglie se temea de el. A impulsionat gândirea iluministă și a pus bazele propriului curent filosofic, numit „Thelema”. A studiat la Cambridge și apoi s-a dedicat studiului Bibliei. S-a remarcat prin numeroasele abilități, fapt ce a atras atenția guvernului britanic și al serviciilor secrete.

Pentru credințele și ideile pe care le promova, Aleister Crowley a fost supranumit „omul diavolului”. Dar acest lucru nu a împiedicat familia regală să apeleze la serviciile sale oculte. Se pare că acesta a avut un rol semnificativ în istorie, influențând cursul politic al vremii. Mai mult decât atât, Crowley manipula și avea puterea de a hipnotiza. Biserica îl acuza mereu de ritualuri satanice în care încerca să ia contact cu forțele răului.

Care sunt cele mai sincere zodii! Atenție mare, EI sunt nativii care NU TOLEREAZĂ MINCIUNA... Arde de peste 6.000 de ani! Focul misterios ce nu poate fi oprit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x