Antena Căutare

Pacienta a ajuns de urgență la spital și medicii au decis s-o opereze! Toți au avut parte de un șoc când au văzut ce avea femeia înăuntru!

O femeie a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume după ce medicii au operat-o și au rămas fără cuvinte când au văzut peste ce au dat!

O femeie a reușit să șocheze oamenii din întreaga lume după ce medicii au operat-o și au rămas fără cuvinte când au văzut peste ce au dat!

Incredibilul caz medical s-a întâmplat în China, acolo unde femeia a început să se simtă rău și a decis să ceară ajutor medical.

Doctorii au decis că e cazul să o opereze, dar nu s-au așteptat să dea peste o asemenea anomalie!

Mai exact, chirurgii au scos mai bine de 200 de pietre, unele chiar de dimensiunea unui ou. Bucată cu bucată, medicii au scos pietrele și au ajutat astfel femeia să se facă bine.

Are doar 14 ani, dar arată ca un pensionar! Caz medical șocant, el este adevăratul Benjamin Button!

Totuși, povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, căci asemenea cazuri ieșite din comun nu se întâlnesc prea des.

Zodia pe care o doresc toți bărbații din lume! E frumoasă, deșteaptă și...cu bani! Nu ai cum să îi reziști!... Surpriza avută de experţii care s-au ocupat de deshumarea lui Salvador Dali! Celebra sa mustaţă a rămas intactă aproape ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x