Antena Căutare

VIDEO: Dezamăgire sau entuziasm?! Reacția fetițelor atunci când primesc păpușa Barbie cu vergeturi și celulită

Nu există fetiţă care să nu îşi dorească să aibă cel puţin o păpuşă Barbie acasă. Este perfectă din cap până-n picioare, viaţa sa e roz şi reprezintă idealul de frumuseţe pentru milioane de femei.

Nu există fetiţă care să nu îşi dorească să aibă cel puţin o păpuşă Barbie acasă. Este perfectă din cap până-n picioare, viaţa sa e roz şi reprezintă idealul de frumuseţe pentru milioane de femei.

În reviste, în filme, pe podiumurile de modă, sunt promovate femei cu trupuri desăvârşite, fără pic de probleme, însă este total ireal. Astfel, tinerele au devenit obsedate să arate la fel ca cele pe care le admiră şi apar frustrarea şi dezamăgirea.

Sătul să vadă toate aceste lucruri, un artist englez a scos pe piaţă o păpuşă normală, cu kilograme în plus, cu acnee, celulită şi vergeturi. "Nicio femeie nu poate arăta ca Barbie, pentru că nu există aşa ceva. Copiii trebuie să înveţe ce înseamnă normalitatea şi aşa am inventat-o pe Lammily", povesteşte Nickolay Lamm.

“Barbie este o figură iconică, aşa că m-am gândit ca ar fi o idee bună să creez şi o Barbie normală. Şi am vrut să arăt că normalitatea este ceva frumos, că nu trebuie să ne supunem unor standarde impuse şi atât de nerealiste în ceea ce priveşte frumuseţea”, explică artistul.

Pentru a stopa fenomenul complexelor în rândul adolescentelor, păpușa imprefectă pare să fie alegerea potrivită în materie de jucării pentru fetițe. În plus, a fost primită bine de fetiţe care, puse să aleagă între vechea Barbie şi noua figurină de plastic, au ales-o pe cea de-a doua.

Descoperirea care va schimba lumea! Medicii au găsit calea prin care milioane de oameni pot fi salvaţi... TEST de istețime: În imaginea de mai jos sunt TREI proverbe românești: Mărește și descoperă-le!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x