Antena Căutare

PARANORMAL! Românii asistă la fenomene bizare! „Sunt locuri bântuite”!

Puțini sunt cei care știu că în România există numeroase locuri în care se petrec lucruri paranormale, ce seamăbă groaza printre locuitorii din zonă.

Puțini sunt cei care știu că în România există numeroase locuri în care se petrec lucruri paranormale, ce seamăbă groaza printre locuitorii din zonă.

Troița Miresei din Găiești, Dâmbovița

Aici a murit în anul 1936 Margareta Ștefănescu. Tragicul accident de mașină a avut loc chiar în ziua nunții sale. De atunci, oamenii vorbesc despre faptul că aici se petrec frecvent accidente de mașină. Ceea ce este și mai bizar este că majoritatea victimelor sunt tineri necăsătoriți. Sunt și șoferi care au povestit că pe acest drum au văzut noaptea o prezență fantomatică.

Conacul Bellu din Urlați, Prahova

Localnicii spun că în timpul nopților se aud sunete bizare și inexplicabile. Sunt și voci care mărturisesc că au văzut o fantomă.

Muzeul Foișorul de Foc

Cei care au vizitat locul povestesc despre fenomenele stranii la care au luat parte. În mod subit, oamenii simt o puternică apăsare în piept și o durere inexplicabilă însoșită de senzația de teamă. Aici se spune că există fantoma unei femei care a căzut pe scările turnului. Sufletul acesteia a rămas aici să bântuie. Sunt și martori care povestesc cum uneori, în timpul nopții, de la ferestrele Foișorului ies flăcări. Mai mult decât atât, în data de 9 a fiecărei luni, undeva pe la ora 23:30, niște lumini misterioase apar ca din senin.

Castelul Bannfy din Bonțida, Cluj

Specialiștii în paranormal spun că aici este de fapt cel mai bântuit loc din țara noastră. Pe vremuri, aici a fost un spital militar, unde au murit foarte mulți soldați. Se pare că în subteran ar exista un tunel de legătură cu o biserică. Aici se găsește un număr impresionant de lilieci. Oamenii spun că noaptea se aud tot felul de sunete bizare.

Citește și:

Locuri bântuite din București! Opt locații ce te vor face să crezi în fantome!

Vrei să ai parte de un 2015 perfect? Iată TOT ce trebuie să ştii despre tradiţiile de Revelion! Ai grijă SĂ NU FACI ASTA... VIDEO GENIAL: Cum să tai o sfoară fără cuțit! Filmuleţul a adunat peste UN MILION de vizualizări într-un timp record...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x