Antena Căutare

Paranormal! Uite ce au prins din greşeală în poză! Te iau fiorii!

O femeie din Marea Britanie a dorit să facă o poză de vacanţă soţului şi copilului său, dar ceea ce a urmat a uimit o lume întreagă.

O femeie din Marea Britanie a dorit să facă o poză de vacanţă soţului şi copilului său, dar ceea ce a urmat a uimit o lume întreagă.

Debbie Monteforte era fericită să petreacă un timp frumos alături de familie, aşa că a decis să facă nişte poze. Ulterior, când un prieten de familie a văzut imaginile, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Se pare că în fotografie, undeva în spate, apare şi o femeie în vârstă, având o înălţime ameţitoare de aproximativ 2 metri şi jumătate.

Spre groaza tuturor, nu era nimeni în jur atunci când turista a făcut pozele. Prezenţa fantomatică i-a bulversat pe toţi. Se pare că în apropiere de localul cu pricina se află castelul regelui Henric al VIII-lea, un loc vestit pentru faptul că ar fi bântuit.

Vei adora să mergi cu iubita la cumpărături dacă treci pe AICI! Vei iubi shoppingul! Uite ce primesc tipii!... Avertismentul înfiorător al unui călugăr român! "Conţine avortoni, iar cine bea asta, bea din sângele copiilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x