Antena Căutare

Pare un îngeraş, însă ascunde un secret cutremurător! N-o să ghiceşti niciodată ce obsesie ciudată are

Rosie Skinner pare o fată obişnuită, cu un chip tare drăgălaş, dar are o pasiune foarte ciudată. Dacă alţi copii adoră dulciurile, ea e topită după... bureţi.

Pare un îngeraş, însă ascunde un secret cutremurător! N-o să ghiceşti niciodată ce obsesie ciudată are Galerie
| www.mirror.co.uk

Rosie Skinner pare o fată obişnuită, cu un chip tare drăgălaş, dar are o pasiune foarte ciudată. Dacă alţi copii adoră dulciurile, ea e topită după... bureţi.

Totul a început când Rosie avea cinci ani şi a primit cadou un astfel de obiect de la mama sa. I-a plăcut atât de mult, încât a vrut să îl mănânce. La propriu!

Încet, încet, a început să "guste" tot mai mulţi bureţi, până când a ajuns pe masa de operaţie, cu dureri groaznice de stomac. Atunci, medicii i-au scos din burtă un ghemotoc de mărimea unui şoarece. "De abia în acel moment a aflat şi mama de plăcerea mea ascunsă", povesteşte Rosie.

A încercat tot felul de tratamente, pastile şi metode naturiste pentru a scăpa de "dragostea" pentru bureţi, însă nimic nu a funcţionat. Acum, Rosie are 19 ani, dar viciul nu a dispărut. Atunci când are poftă de ceva dulce, mănâncă "desertul" ei preferat şi apoi îl vomită, ca să nu rămână în stomac. "Familia şi iubitul meu mă consideră nebună. Ştiu că sună ciudat, dar asta sunt eu, nu am cum să mă schimb", a declarat tânăra.

FOTO și VIDEO de tot râsul! Cum se porneşte un AVION în Rusia! Pasagerilor nu le-a venit să creadă ce se întâmplă... Ha ha haaa! Cum sună problemele de matematică adaptate zilelor noastre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x