Antena Căutare

Cele mai frumoase MESAJE pentru cei dragi! Trimite SMS-uri inspirate de Paşte

Sărbătorile pascale bat la uşă, aşa că este bine să ai la îndemână mesaje pe care să le trimiţi celor dragi. Încearcă, totuşi, să nu urezi un simplu "Paste Fericit"! Mai jos, aveţi câteva dintre cele mai drăguţe SMS-uri


Sărbătorile pascale bat la uşă, aşa că este bine să ai la îndemână mesaje pe care să le trimiţi celor dragi. Încearcă, totuşi, să nu urezi un simplu "Paste Fericit"! Mai jos, aveţi câteva dintre cele mai drăguţe SMS-uri

Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună „HRISTOS A ÎNVIAT”!

16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE!

Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te că daltonistul când vede ouă colorate.

Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.

Fie că Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a Înviat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie că lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casă şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să între în casă sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Hristos a înviat!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!

Sfintele sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajută semenii. Hristos a Înviat!

Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumina, iubire, speranţa. Un Paşte Fericit!

Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit. Iubitul iepuroi să-ţi aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate!

În noaptea învierii, când clopotele bat, eu îţi doresc din suflet "Hristos a înviat!".

Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.

Cea mai simpatică galerie foto! PuiPui, iepuraşul care face senzaţie pe internet. Este, clar, cel mai fashionist mustăci... Video! Raiul bărbaţilor! Şi-a tras conducta de BERE direct în casă! El este bărbatul care o bea de la robinet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x