Antena Căutare

Patru zodii care îți fac viața frumoasă dacă le ai aproape. Sunt vesele, emană căltură și te înțeleg, orice ai face!

a1.ro îți prezintă un top al celor mai prietenoase și valoroase zodii!

a1.ro îți prezintă un top al celor mai prietenoase și valoroase zodii!

LOCUL 4: SCORPION

Cu toate că are un stil enervant de multe ori, Scorpionul este plin de idei nebunești care îți vor smulge mereu lacrimi… de ras! Te simți bine în preajma acestui nativ mai ales dacă înțelegi că anumite glume le face doar de fun și nu este chiar așa răutăcios. Scorpionul ține foarte mult la cercul sau de prieteni așa că dacă ești un outsider vei fi luat la ‘mișto’ fără ton de asteptare.

LOCUL 3: GEMENI

Este vesel aproape mereu, are simțul umorului ieșit din comun și emană multă căldură și empatie în jur. Dacă nu te înțelegi bine cu un Geamăn înseamnă că nu îți place să îți trăiești viață la maxim. Are și el toanele sale dar te poate scoate oricând din depresie.

LOCUL 2: FECIOARA

Aparent este o persoană rece și calculată însă dacă vrei să te apropii de o Fecioara vei descoperi un univers al iubirii și al luminii cum rar ți-a fost dat să vezi. Tot ce face o Fecioara este realizat cu pură pasiune și dragoste. Ține acest nativ la pieptul tău și nu-i mai da drumul dacă vrei să ai o viață fericita!

LOCUL 1: BALANȚA

Vrei un sfat că să ieși din impas? Sună o Balanță! Te va certă dacă ai greșit cu ceva și tocmai pentru asta va trebui să îi mulțumești. Un prieten adevărat îți spune ce nu faci bine de ești o persoană tristă. Dacă ai un prieten din zodia Balanță, ține-l aproape, pentru că acesta te va ajută fără să aștepte ceva la schimb, sunt prieteni loiali și adevărați, și vrea să te vadă bine.

Sursa: horoscoponline.net

Româncă, din diaspora: „Mă sperie când sunt acasă să nu mă îmbolnăvesc, să nu trebuiască să ajung într-un spital!”... Ne aşteaptă o mare NENOROCIRE! Profeţia Papei Ioan Paul al II-lea. "Vor invada Europa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x