Antena Căutare

Pe plan sentimental, Taurilor le merge excelent! Horoscopul zilei de joi, 14 septembrie

Pentru Berbeci, astăzi este momentul să facă schimbările pe care le aşteptau de foarte mult timp. Au încredere în oamenii cu care interacţionează aşa că se vor lăsa ghidaţi de aceştia.

Pentru Berbeci, astăzi este momentul să facă schimbările pe care le aşteptau de foarte mult timp. Au încredere în oamenii cu care interacţionează aşa că se vor lăsa ghidaţi de aceştia.

Taurii au parte de multă linişte în plan sentimental. Situaţiile conflictuale de până acum s-au rezolvat. Şi NU le rămâne decât să se bucure de persoana iubită.

****

Gemenii sunt chibzuiţi cu banii şi asta se resimte din plin în buget. Mai bine să fie economi decât risipitori.

****

Racii sunt de neclintit atunci când vine vorba despre convingerile şi deciziile lor. Acest lucru îi poate afecta astăzi, când este necesar să privească lucrurile din mai multe unghiuri.

****

Nativi Leu! Este cazul să renunţaţi la orgoliu şi să recunoaşteţi că poate NU aţi avut cea mai bună reacţie într-o situaţie. Doar aşa relaţia cu persoana iubită se poate remedia.

****

Pentru Fecioare, ziua de astăzi este potrivită pentru a face planuri pentru viitoarele proiecte.

****

Balanţele au o stare bună şi le este uşor să se ocupe de problemele profesionale şi să rezolve cu succes situaţiile conflictuale de la serviciu.

****

Neînţelegerile NU îi vor ocoli astăzi pe nativii din zodia Scorpion. Noroc de calmul lor, datorită căruia vor reuşi să mai detensioneze situaţiile neplacute.

****

Sagetatorii N-ar trebui să-şi asume mari responsabilităţi astăzi, forma în care se află NU îi va ajuta foarte mult.

****

Pentru Capricorni este o zi favorabilă dezvoltării relaţiilor sociale. Aşa că ar trebui să profite de acest fapt şi să-şi lărgească cercul de prieteni.

****

Vărsătorii se vor bucura de o zi relaxantă. La serviciu, lucrurile se vor desfăşura în limite normale, Iar acasă, toate sunt ca la carte.

****

Iar Peştii au un tonus de invidiat şi vor face faţă cu brio tuturor provocărilor de peste zi.

Un bărbat a găsit această vietate pe marginea drumului! A luat-o acasă și a îngrijit-o, dar a avut parte de o surpriză! ... Au apărut! Primele imagini cu BĂTAIA din studioul B1 Tv. Realizatoarea emisiunii desfigurată: „Doamneeee!!! Chemați poli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x