Antena Căutare

Pentru această ZODIE, se anunță cea mai fierbinte vară din punct de vedere AMOROS! Aventură, ispite, patime, infidelități: toate în trei luni!

Din punct de vedere amoros, în această vară... Leul va avea parte de tot tacâmul:  aventură, ispite, patime, infidelități. Nu va stat izolat pe vreo „insulă a iubirii”, dar de toate astea va avea parte în trei luni!

Din punct de vedere amoros, în această vară... Leul va avea parte de tot tacâmul: aventură, ispite, patime, infidelități. Nu va stat izolat pe vreo „insulă a iubirii”, dar de toate astea va avea parte în trei luni!

Pasional din fire, cu mișcări de felină și strategie de rege, Leulare toate șansele să încerce tot felul de relații. Iubirile temporare vor fi la modă pentru zodia Leu vara aceasta. Se anunță momente pătimașe din punct de vedere erotic mai ales în lunile iulie și august. Spre finalul verii, are toate șansele să își refacă viața sentimentală, dar până atunci va gusta din toate păcatele!

Soțul prins e negustor necinstit! O femeie și-a prins sufletul-pereche în flagrant. Dialogul dintre cei doi a făcut deli... O femeie și-a mințit iubitul că este însărcinată și că va naște cinci bebeluși, dar medicii au constatat că e bolnavă de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x