Antena Căutare

Pentru el, femeile NU AU VOIE SĂ RÂDĂ în public! Declaraţia incredibilă care a SCANDALIZAT mii de oameni

Vicepremierul turc Bulent Arinç a uimit pe toată lumea în momentul în care a afirmat că, din punctul lui de vedere, femeile nu trebuie să râdă zgomotos în public.

Pentru el, femeile NU AU VOIE SĂ RÂDĂ în public! Declaraţia incredibilă care a SCANDALIZAT mii de oameni Galerie
Un demnitar turc e de părere că femeile nu trebuie să râdă zgomotos în public

Vicepremierul turc Bulent Arinç a uimit pe toată lumea în momentul în care a afirmat că, din punctul lui de vedere, femeile nu trebuie să râdă zgomotos în public.

"O femeie trebuie să îşi păstreze integritatea morală, ea nu trebuie să râdă puternic în public. Bărbatul trebuie să fie virtuos, femeia de asemenea, ea trebuie să ştie ce este decent şi ce nu. Ea nu trebuie să râdă puternic în faţa tuturor, trebuie să îşi păstreze decenţa în orice moment", a afirmat Bulent Arinç, conform mediafax.ro.

Afirmaţiile politicianului au provocat o avalanşă de reacţii negative în mediul online. "Nu pot decât să izbucnesc în râs la această lecţie de morală!", a scris un bărbat pe o reţea socială. "Opriţi-vă şi nu mai daţi lecţii de morală, în schimb daţi socoteală pentru banii pe care i-aţi furat", a transmis altul.

Gestul său i-a IMPRESIONAT până și pe MEDICI! Ce a făcut un BĂIEȚEL, chiar înainte să se stingă din viață, este UIMITOR!... VIDEO: Cel mai PROST HOŢ din lume! A vrut să jefuiască un magazin, dar s-a FĂCUT DE RÂS în toată lumea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x