Antena Căutare

Pericolele care amenință omenirea: „Un război înfricoșător şi împărăţia lui Antihrist.”

De-a lungul timpului, foarte mulți duhovnici au făcut profeții sumbre cu privire la viitorul Europei. Vă prezentăm câteva dintre cele mai tulburătoare preziceri în acest sens, care vizează și țara noastră

De-a lungul timpului, foarte mulți duhovnici au făcut profeții sumbre cu privire la viitorul Europei. Vă prezentăm câteva dintre cele mai tulburătoare preziceri în acest sens, care vizează și țara noastră.

Părintele Dionisie Ignat de la Colciu a avertizat că vom trăi vremuri critice. “După scrierile Sfinţilor Părinţi, omenirea aşteaptă două pericole înfricoşate: un război înfricoşat de mare şi împărăţia lui Antihrist. (…) Conducătorii omenirii de astăzi sunt hotărâţi să distrugă omul, atât duhovniceşte, cât şi fireşte. (…) Se vede bine treaba că au luat locul lui Satan însuşi, că de acum ei, cu ideile lor, introduc răutatea în omenire. Dar pentru ce? Ca să distrugă cu desăvârşire tot ce-i duhovnicesc în om, dar nu numai atât, ci şi tot ce-i omenesc. Ăştia vor să facă lumea ca pe nişte dobitoace, să nu ştie că este Viaţa Veşnică. Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, este distrugerea omului, nu numai a creştinului sau a monahului. Lăsăm asta la o parte [monahismul sau creştinismul], dar vedem că legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindcă dau drepturi lui Satan. Ei legiferează că păcatul împotriva firii este ceva bun. Ăştia de la Comunitatea Europeană o ţin (consideră) pe România ca cea mai înapoiată. (…) O să fie schimbări mari. Ce, crezi că Comunitatea Europeană este după Dumnezeu? O să-i schimbe pe toţi, o să le schimbe mintea. Această schimbare este spre dărâmare, iar nu spre zidire”, scrie în cartea “Stareţul Dionisie. Lumea în vremurile de pe urmă”.

Părintele Iustin Pârvu a prezis că în Europa va avea loc o luptă pentru putere. Acest lucru va duce la destrămarea Uniunii: “Europa va rămâne aşa, unificată, cât ţine balul de unire, cu felicitări, cu discursuri. Apoi va fi problema şefiei, care e mai mare, mai important. Neamţul va zice că el e mai mare, francezul va zice că el e acela, italianul va zice că el e…! Şi aşa ţările mici se vor simţi neglijate. De asta, în zece-cincisprezece ani, ţările din Europa vor răsufla uşurate când îşi vor recâştiga independenţa la care tot ele au renunţat, fie de bunăvoie, fie prin manevre”. Potrivit dezvăluitorul.ro,“Duhovnicul Moldovei” a avertizat și că România va fi afectată de un nou război mondial. “Sigur că şi noi vom fi implicaţi, pentru că statele acestea mari îşi protejează întotdeauna teritoriul şi nu deschid un câmp de luptă pe terenul lor. Îl deschid pe la români, pe la bulgari şi alte state mai puţin însemnate în ochii lor. (…) Ce ne dă nouă Europa? Ne dă sărăcie, ne dă mizerie, globalizare, otravă. (…) Vecinii noştri vor să ne sfâşie în bucăţi: Ungaria să ia Ardealul, Rusia- Moldova ”, a spus părintele într-un interviu acordat Revistei Atitudini a Fundației Iustin Pârvu.

Deschide bine ochii! Aceasta este cea mai deșteaptă fotografie din istorie! Din 29 de suflete, 17 au luat Premiul Nobel!... Un adevărat dezastru în…Photoshop! Au vrut să fie o divă irezistibilă, dar au ajuns de râsul internauţilor! Ce greşeală ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x