Antena Căutare

VIDEO! Un fel de Dorel sau artist desăvârșit? Așa arată spărgătorul de nuci, varianta pakistaneză

Festivalul Tineretului Punjab, care a avut loc în Lahore, Pakistan, a prezentat o mulțime de evenimente bizare, inclusiv unul care la avut pe ciocanul uman Mohammad Rashid.

Festivalul Tineretului Punjab, care a avut loc în Lahore, Pakistan, a prezentat o mulțime de evenimente bizare, inclusiv unul care l-a avut pe așa zisul ciocan uman, Mohammad Rashid, scrie jurnalul.ro.

Bărbatul a spart 155 de nuci în doar un minut, cu fruntea. Nucile au fost plasate pe o masă lungă, pe două rânduri îngrijite. La îndemnul "go", Rashid a ţâşnit ca un taur furios, lovind cu capul în mod repetat masa.

Tânărul nu și-a pierdut concentrarea şi s-a dat cu capul de masă până când i sa cerut să se oprească. A dat gata toate nucile şi a triumfat, având doar o tăietură mică pe frunte și un zâmbet victorios. Recordul anterior de 44 de nuci intr-un minut a fost spulberat.

Femeia asta e o adevărată "MAŞINĂRIE"! Ce face în 30 de minute va ŞOCA orice BĂRBAT!... Certificatul de căsătorie al lui Napoleon Bonaparte, vândut cu o sumă fabuloasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x