Antena Căutare

Pisica din imagine se așeza mereu pe burta acestei femei însărcinate. Când a venit bebelușul pe lume, totul s-a schimbat. Ce-i făcea animalul micuțului

Multe mămici se feresc să ia contact cu pisicile, atunci când sunt însărcinate, însă, femeia din imagine nu a ținut cont de acest aspect. Pe toată perioadă sarcinii, mâță neagră se așeza pe burtică ei, ori de câte ori avea ocazia. 

Multe mămici se feresc să ia contact cu pisicile, atunci când sunt însărcinate, însă, femeia din imagine nu a ținut cont de acest aspect. Pe toată perioada sarcinii, mâța neagră se așeza pe burtica ei, ori de câte ori avea ocazia.

În momentul în care cel mic a venit pe lume, Panda nu și-a chimbat prea mult atitudinea, dar, de această dată, nu mai era mămica cea care beneficia de afecțiunea animalului.

Micuțul se bucură de toată atenția felinei, fie că se află în brațele mamei, fie că rămâne singurel, în pat. Aceasta este în preajmă mai mereu și îl veghează. Imaginile cu cei doi sunt pur și simplu adorabile!

VIDEO: O femeie a mâncat o pisică în plină stradă, în văzul trecătorilor. A motivat că îi era foame... În adolescență, aceste Eve cu picioare interminabile erau strigate ”Girafa!” sau ”Picioare lungi!”, iar acum zeci de băr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x