Antena Căutare

Polițiștii de frontieră au rămas uimiți de-a dreptul! Ce ascundea sub fusta o româncă în drm spre Italia. Nu ai fi crezut așa ceva!

 Faptul că românii sunt inventivi chiar și atunci când sunt puși pe fapte mai puțin demne de laudă: nu încape îndoială! De acest lucru s-au convins și polițiștii de frontieră din Cenad, în județul Timiș. 

Faptul că românii sunt inventivi chiar și atunci când sunt puși pe fapte mai puțin demne de laudă: nu încape îndoială! De acest lucru s-au convins și polițiștii de frontieră din Cenad, în județul Timiș.

La un moment dat, agenții au efectuat un control de rutină al uni microbuz. După verificarea actelor și a bagajelor, oamenii legii au observat că femeia din dreapta avea o fustă voluminoasă, alcătuită din mai multe falduri și materiale suprapuse. Nu au trecut cu vederea aceste detalii și nu mică le-a fost mirarea când sub fustă au au observat-o pe o fetiță ghemuită pe podeaua vehiculului. Micuța era copila femeii.

De ce mama a făcut asta?


Făptașa le-a explicat vameșilor că voia să ajungă în Italia și, pentru că nu avea toate documentele necesare, i-a venit ideea să își ascundă copila în acest mod. Deocamdată, cele două nu au mai ajuns în Italia. Mama fetiței s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei, iar șoferul microbuzului este anchetat pentru complicitate.

De asemenea, mai mulți asistenți sociali investighează cazul pentru a se convinge dacă fetița a fost supuse și la alte experiențe care ar fi putut-o afecta.

Sigur ţi s-a întâmplat şi ţie! Cercetătorii au explicat: De ce "cădem" în gol în timpul somnului... O femeie a aflat că a fost înșelată, așa că i-a dat iubitului o lovitură supremă! S-a răzbunat în cel mai crunt mod posi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x