Antena Căutare

"Pot să îţi ofer un cap?" Sigur că da! Cum să nu?! Clipul a devenit viral, spre dezamăgirea protagoniștilor: "Ești sigură? Am prietenă" (VIDEO)

Puși pe glume, cei de la Jinkies TV, de pe YouTube, au gusta din nou succesul, după ce noul lor clip a devenit viral. 

Puși pe glume, cei de la Jinkies TV, de pe YouTube, au gusta din nou succesul, după ce noul lor clip a devenit viral.

Ce au mai născocit, de această dată? Ei bine, titlul este destul de intuitiv, sau nu! Astfel, o tânără sexy merge pe stradă şi îi întreabă pe bărbaţi: „Can I give you a head?” (Pot să îţi ofer un cap?).

Având în vedere că expresia se foloseşte pentru sexul oral făcut unui bărbat, Melissa a primit numai răspunsuri afirmate. Mare le-a fost dezamăgirea, atunci când tânăra chiar le-a oferit un cap din plastic, pe care îl scoatea din geantă. Ce atâtea metafore?!

Clipul a strâns peste peste trei milioane și jumătate de vizualizări pe YouTube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A lăsat webcam-ul pornit și s-a făcut de râs. Milioane de oameni au surprins-o în cele mai intime momente (VIDEO)... Povestea unui supravieţuitor de la Bataclan. Calvarul şi viaţa de după atac, într-un album de benzi desenate: "Sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x