Antena Căutare

Poveste impresionantă în Statele Unite. Un om al străzii, sărac dar cinstit, a returnat un cec de 10 mii de dolari pe care l-a găsit pe stradă

Dar momentul este şi mai emoţionant de atât. Culmea e că proprietara cecului era o doamnă cu trecut la fel de dureros. Americanca îşi petrecuse şi ea zilele şi nopţile pe străzi, în Connecticut. Impresionată, femeia a decis să se recompenseze cumva şi să îi ofere bărbatului o a doua şansă. Aşa că i-a plătit cursurile la o şcoală, aceeaşi pe care o urmase şi ea.

Dar momentul este şi mai emoţionant de atât. Culmea e că proprietara cecului era o doamnă cu trecut la fel de dureros. Americanca îşi petrecuse şi ea zilele şi nopţile pe străzi, în Connecticut.

Impresionată, femeia a decis să se recompenseze cumva şi să îi ofere bărbatului o a doua şansă. Aşa că i-a plătit cursurile la o şcoală, aceeaşi pe care o urmase şi ea.

„Nu am ştiut că la un moment dat a fost şi ea o persoană fără adăpost. Cred că am procedat corect”, a sdeclarat bărbatul cinstit.

În orice caz, se pare că onestitatea și faptele bune vor fi tot timpul recompensate.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie şi orele norocoase. Gemenii câştigă o sumă uriaşă de bani!... FOTO: Faţă de ÎNGER şi corp de CULTURIST! Ea este FATA de care toţi BĂRBAŢII se feresc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x