Antena Căutare

Povestea impresionantă a unui tânăr! Și-a mințit mama, însă NICIODATĂ nu s-ar fi așteptat la asta! Ce s-a întâmplat

Se spune că între mamă și fiu se creează o legătură uimitoare, ce nu poate fi descrisă în cuvinte, iar acest lucru pare să fie dovedit de povestea de viață a unui tânăr.

Se spune că între mamă și fiu se creează o legătură uimitoare, ce nu poate fi descrisă în cuvinte, iar acest lucru pare să fie dovedit de povestea de viață a unui tânăr.

”O mamă vine pentru o zi în vizită la fiul sau, Andrei. El locuieşte într-un alt oraş, alături de o tânăra, Maria. În timpul cinei, aceasta a observat cât de frumoasă este colega de apartament a fiului sau. Chiar dacă bănuia că între cei doi ar există ceva mai mult decât o relaţie, niciodată nu pusese întrebări despre acest subiect.

Cât timp au stat acolo, cei doi tineri s-au purtat normal, că nişte adevăraţi colegi care împart un apartament. Însă, chiar şi aşa, mamei i se părea ceva ciudat, însă nu voia să pară suspicioasă.

Imediat ce au rămas singuri, Andrei i-a zis mamei sale:“Ştiu la ce te gândeşti, însă te asigur că Maria este doar colegă mea de apartament. Suntem foarte buni prieteni însă nimic mai mult.”

La o săptămâna de la vizită mamei, Maria s-a dus la Andrei, spunându-i “Ştiu că nu este frumos să spun asta, însă de când a venit mama ta în vizită, ne lipseşte farfuria de argint. Era pusă deasupra tuturor, că piesă decorativă. Nu crezi că a luat-o ea, nu?”

Andrei i-a răspuns :”Nu, nu cred. Însă că să fim siguri, îi voi da un mesaj să o întreb.”

Tânărul şi-a luat telefonul şi a început să scrie: “Dragă mama, nu spun că ai luat farfuria de argint când ai venit la mine în vizită, nu spun nici că nu ai luat farfuria de argint… dar acea farfurie îmi lipseşte de când tu ai fost la mine. Te iubesc, Andrei”

Imediat, mama a venit cu răspunsul:
“Dragul meu, nu spun că te culci cu Maria şi nu spun nici că nu te culci cu Maria. Însă, dacă ea ar fi dormit ÎN PATUL EI, ar fi găsit farfuria de argint pusă sub pernă. Cu dragoste, mama.”

Amuzant sau nu, cert este că niciodată nu trebuie să-ți minți mama.

Sursa: kudika.ro

A murit de cancer la 12 ani, lăsând mesaje cutremurătoare pe spatele oglinzii... Cutremurător! Arsenie Boca le-a prezis sfârșitul soților Ceaușescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x