Antena Căutare

Povestea TERIFIANTĂ a unei tinere! Propria mamă i-a furat iubitul care îi dăruise un copil! Un trio mai ceva ca-n telenovela

Milioane de oameni din toate colțurile lumii s-au arătat revoltați de povestea unei tinere. Tom și Geather Graham, doi îndrăgostiți din Marea Britanie, aveau o relație frumoasă…până într-o zi, când partenerul acesteia s-a combinat cu mama ei.

Milioane de oameni din toate colțurile lumii s-au arătat revoltați de povestea unei tinere. Tom și Heather Graham, doi îndrăgostiți din Marea Britanie, aveau o relație frumoasă…până într-o zi, când partenerul acesteia s-a combinat cu mama ei.

Fără să-i pese de faptul că iubita sa îi dăruise deja un copil, Tom a început să se întâlnească cu mama ei, iar acum sunt împreună, mai fericiți ca niciodată. Mai mult de atât, cei doi au reușit să câștige custodia copilului pe care îl avea cu Heather.

”Este o situație de neimaginat. E atât de dur că încearcă să-mi fure viața. Nici într-un milion de ani nu m-aș fi gândit că propria mama mi-ar putea face așa ceva.”, a mărturisit, printre lacrimi, Heather.

De celalată parte, se află tatăl lui Heather, care a fost căsătorit cu mama ei timp de 21 de ani și care nu poate să-și revină din acest coșmar.

Dacă la începutul relației, mama ei a dezaprobat vehement legătura dintre Heather și Tom, acum aceasta s-a îndrăgostit nebunește de el și a uitat de familie.

Cea mai tare înșelătorie din ISTORIE! Doi tineri, arestați după ce au vândut bilete către Rai!... VIDEO: Când o vezi, n-ai crede că poate face asta! Cum arată femeia care mănâncă patru kilograme de fidea în doar câteva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x