Antena Căutare

POVEȘTI ÎNFIORĂTOARE: Acestea sunt cele mai bântuite case din lume. Tu ai petrece o noapte aici?

Nu puține au fost dățile în care un film horror sau poate o poveste înfricoșătoare v-a ținut vigilenți și cu ochii larg deschiși, întreaga noapte. Orice zgomot, orice lumină mai puțin obisnuită și, uneori, propria respirație vă făcea să tresăriți.

Chiar și așa, tentația e mare atunci când curiozitatea și interesul pentru tot felul de fenomene stranii vă bântuie.

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici, peste 50% dintre oameni cred cu tărie în existența extratereștrilor și a fantomelor. Un sfert dintre cele 3.000 de persoane chestionate pretind că au trăit un fenomen paranormal, iar aproape 40% admit existența extratereștrilor și a fantomelor, scrie independent-al.ro.

Uși care scârțâie, zone reci, obiecte care se mișcă, acestea reprezintă doar câteva dintre lucrurile ce au condimentat coșmarul celor care au decis să petreacă o noapte în una dintre cele mai bântuite case din America.

Cât de adevărate sunt poveștile despre aceste case din America, nu putem ști cu exactitate. Cert este că te înfioară zvonurile care circulă printre cei "pățiți".

Legendele, miturile sau chiar relatările „de la fața locului” există și circulă dintotdeauna, rămânând la latitudinea fiecăruia dacă să creadă în așa ceva sau nu.

1. Plantația Myrtles din Louisiana

Se spune că, în această casă, au avut loc zece crime oribile, dar niciuna nu a fost vreodată confirmată. Printre poveștile vehiculate de-a lungul timpului, circulă câteva zvonuri, potrivit cărora fantomele foștilor sclavi apar pentru a se interesa de sarcinile de serviciu. Se aud pași pe scări și melodii cântate la un pian, deși nimeni nu atinge clapele acestuia.

În prezent, aici funcționează un han, iar cei aflați în căutare de senzații tari și curioși din cale afară pot încerca pe pielea lor dacă totul este o minciună fabricată sau purul adevăr.

2. Castelul Franklin din Ohio

La o primă impresie, castelul îți provoacă un sentiment de neliniște. Pasajele ascunse i-au adus reputația de cea mai bântuită casă din Ohio. Potrivit zvonurilor, s-ar auzi plânsete de copii, voci care se ceartă când casa este complet goală, iar candelabrele s-ar învârt singure.

Cei care au înnoptat aici, povestesc cum diferite fețe umane se materializează în obiectele de mobilier de lemn, iar într-una din camere apare mereu o pată de sânge. De asemenea, la una dintre ferestrele castelului, își face apariția o femeie misterioasă, îmbrăcată în negru.

Printre lucrurile careu au îngrozit vizitatorii, se numără și o cameră misterioasă, unde temperatura este cu zece grade mai scăzută, decât în restul casei. Se pare că, în anul 1970, a fost descoperită o grămadă de schelete de copii, aici. Cei care au deținut casa au pierit în condiții inexplicabile. Totul este învăluit în mister și în zilele noastre.

3. Vila Pittock din Oregon

Vila Pittock este situată în Portland, Oregon, și este o construcție în stil Renascentist, cu 22 camere. Datorită poveștilor care au criculat de-a lungul timpului și a înfățișării acesteia, aici au fost realizate câteva filme horror, iar echipele au povestit că au asistat la materializări ciudate.

Din fericire, nu s-a întâmplat nimic rău. Cei mai mulți spun că una dintre prezențele misterioase care își fac apariția la vilă lasă un miros foarte placut, de trandafiri.

Locul de pe Pământ pe care femeile nu îl pot vizita... Obiectul preferat al copiilor îndepărtează mirosurile neplăcute din dulap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x