Antena Căutare

POZA ZILEI! „La spital, o tânără asistentă îi citește o poveste unei fetițe de cinci ani de etnie romă, pe care mai întâi a îmbăiat-o și a învelit-o bine!”

o tânără asistentă îi citește o poveste unei fetițe de 5 ani de etnie romă, pe care mai întâi a îmbăiat-o și a învelit-o bine,

Unele fotografii chiar valorează și suplinesc o mie de cuvinte. Sau și mai multe, chiar! O reconfirmă și o poză instantanee surprinsă de o româncă într-un spital de pediatrie din Capitală.

În numai câteva ore de la postarea pe o rețea de socializare, fotografia a devenit virală în mediul virtual. Descrierea chiar nu mai e necesară: tânăra asistentă s-a așezat pe patul de spital al fetiței, cu o carte de povești în brațe. Surogat de mamă și de afecțiune sau o prietenă mai mare, cadrul medical pare extrem de apropiată de micuță.

„La Grigore Alexandrescu, o tânără asistentă îi citește o poveste unei fetițe de 5 ani de etnie romă, pe care mai întâi a îmbăiat-o și a învelit-o bine, bine. Este și mamă fetiței în salon, dar nu știe carte și are ochii în lacrimi. Probabil nu e obișnuită cu atâta blândețe și generozitate”, a fost descrierea imaginii.

La numai două ore de la postare, aproape 2.000 de români au dat Like, iar o mie au și distribuit-o pe Facebook.

„Umanitatea încă nu a murit!”, „Jos pălăria pentru asistentă!”: sunt numai câteva dintre comentariile primite.

Toate drumurile duc la Roma, însă un singur bolid a ajuns până la Papă. Suveranul Pontif a primit un Lamborghini de apro... Vei începe și tu să faci ASTA dacă citești! Uite ce se întâmplă dacă faci semnul crucii deasupra mâncării sau apei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x