Antena Căutare

Preoţii îţi spun adevărul. Este sau nu păcat să ai icoane în dormitor?!

Multe persoane cred că locul icoanelor nu este în dormitorul conjugal și că păstrarea lor în acest loc poate fi privită ca o lipsă de respect față de biserică și față de divinitate. Dacă şi tu o ai în  camera în care dormi şi nu ştii dacă este păcat, iată că preoţii lămuresc această problemă. 

Multe persoane cred că locul icoanelor nu este în dormitorul conjugal și că păstrarea lor în acest loc poate fi privită ca o lipsă de respect față de biserică și față de divinitate. Dacă şi tu o ai în camera în care dormi şi nu ştii dacă este păcat, iată că preoţii lămuresc această problemă.

Reprezentanții Bisericii sunt de părere că nu este un păcat că icoanele să existe în dormitor, ci din contră, aceștia recomandă ca astfel de obiecte religioase să existe în orice încăpere a locuinței. Preoții au explicat că viața intimă a partenerilor nu este privită în mod negativ de către Biserică, mai ales atunci când cei doi formează o familie și intenționează să aducă pe lume un copil.

În plus, preoții consideră că prezența lui Dumnezeu nu se face doar prin icoane, ci că Dumnezeu este pretutindeni, indiferent de obiectele bisericești din casă, potrivit ortodoxia.me.

HOROSCOPUL primăverii lui 2018: Zodiile care obțin tot ce vor, de parcă soarele răsare în fiecare zi pe strada lor... Toți îl numesc "Omul-Lup". Cum arată cel mai păros om din lume (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x