Privește cu atenție! Tu ai acest triunghi pe mână? Nu te-ai fi gândit ce înseamnă asta!

 

Liniile Rascette sunt liniile orizontale sau curbate care separă palmă de restul braţului.  Cunoscute drept liniile încheieturii, liniile Rascette sunt considerate parte din liniile minore ale palmei, scrie site-ul secretele.com.

Acum, majoritatea persoanelor au două sau trei linii "brăţară", chiar dacă este posibil să existe persoane care au o singură linie.

Însă, a avea patru linii Rascette indică faptul că acea persoană poate trăi 100 de ani. Mai precis, aceste linii reprezintă longevitatea, sănătatea, destinul şi norocul unei persoane. Ele pot, deasemenea, să reprezinte echilibrul sau lipsa echilibrului minţii, corpului şi spiritului. 

Conform palmei, completează secretele.com, cu cât mai solide şi mai accentuate sunt liniile, cu atât mai ridicate sunt şansele pentru o viaţă îndestulată şi sănătoasă. 

Însă cea mai bizară situaţie este aceea când liniile formează un triunghi la nivelul încheieturii. Triunghiul de pe linia încheieturii este semn de mare noroc! 

Acum, uită-te la încheieturile tale şi observă ce linii ai. 

Dacă există o linie care să formeze un triunghi cu liniile încheieturii, este semn că vei face rost de bani când te aştepţi mai puţin. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti