Antena Căutare

Profesoara nu a lăsat-o pe fetiță să își mănânce pachețelul de acasă! Ce explicație uimitoare a primit mama copilei

O mamă a fost mai mult decât surprinsă atunci când a aflat că profesoara nu i-a lăsat copilul să mănânce la școală!

O mamă a fost mai mult decât surprinsă atunci când a aflat că profesoara nu i-a lăsat copilul să mănânce la școală!

Leeza Pearson din Colorado (Statele Unite) a fost mai mult decât furioasă să afle că fetița ei de patru ani nu a promit permisiunea de-a mânca pachetul pus de părinți la școală.

Supărată, femeia a citit apoi biletul trimis de profesoară, în care aceasta explica unde este problema: gustarea nu era îndeajuns de sănătoasă!

„Având în vedere că fiica dumneavoastră merge la o școală de stat și aici ținem la alimentația sănătoasă a celor mici. Din aceste motive, cerem ca elevii să aibă fructe, legume și o gustare sănătoasă asupra lor, alături de un produs lactat. Alte produse nu sunt considerate a fi recomandate celor mici”

Un american a dat lovitura! Și-a cumpărat o clădire cu doar un dolar și a transformat locul în ceva spectaculos, din care face profit!

Supărată, femeia a postat scrisoarea profesoarei pe internet, iar opinia publică a fost divizată în mai multe opinii. Unii au spus că e o metodă bună de educare, alții s-au întrebat de ce copilul a trebuit totuși să îndure foamea în ziua respectivă.

Galerie FOTO: "Simţeam cum focul îmi topeşte carnea de pe mine". Frumuseţea i-a fost răpită de o nevastă geloa... Un câine a pus oamenii din întreaga lume pe jar! Animalul e atât de ciudat, încât e singurul din rasa lui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x