Antena Căutare

Proful care a devenit noua senzație a internetului! Mișcările lui te lasă fără cuvinte! E greu să te abții, vei face și tu ca el (VIDEO)

Recent a apărut pe internet un clip ce a devenit în scurt timp viral. Acest profesor a devenit o adevărată senzație a momentului.

Recent a apărut pe internet un clip ce a devenit în scurt timp viral. Acest profesor a devenit o adevărată senzație a momentului.

Scot Pankey a vrut să facă ceva cu adevărat inedit și a pus la cale un dans alături de elevii săi de la departamentul de teatru al școlii unde predă.

Astfel, grupul vesel din Statele Unite a muncit intens și a pus la cale o coregrafie spectaculoasă pe holurile școlii, în ritm de „Uptown Funk”, hitul lui Bruno Mars.

Clipul video a adunat până în prezent peste șase milioane de vizualizări.

Cartierul CRÂNGAȘI - istoria zbuciumată a unui cătun... O româncă a zguduit gândirea din Europa, apoi a scris istorie alături de frații și surorile sale! Personalități de excep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x