Antena Căutare

Purtătorul de Şarpe, a 13-a zodie! Între Săgetător și Capricorn, s-a identificat un nou nativ, cu caracteristici aparte: Cum afli dacă ești tu!

O nouă teorie bombă dă peste cap tot ceea ce ştiam până acum despre zodiac. Din cauza unui fenomen astronomic, datele prestabilite ale zodiilor s-au schimbat complet.

O nouă teorie bombă dă peste cap tot ceea ce ştiam până acum despre zodiac. Din cauza unui fenomen astronomic, datele prestabilite ale zodiilor s-au schimbat complet.

În plus, potrivit cercetărilor NASA, a apărut şi cea de-a 13-a zodie - Purtătorul de Şarpe, iar nativii acestei zodii au capacităţi deosbite. În timp ce astrologii români sunt sceptivi cu privire la modificarea horoscopului, oamenii cred cu că tărie viaţa noastră este influenţată de noul semn zodiacal.A apărut al 13-lea semn zodiacal. Ceea ce înseamnă că perioadele celorlalte zodii se decalează.

Purtătorul de Şarpe, căci aşa se numeşte acest nou semn din horoscop este cuprins în perioada 30 noiembrie şi 18 decembrie.

Nativii acestei zodii sunt firi boeme şi visătoare, care îşi doresc o viaţă nobilă. Este vorba, nu neaparat despre un semn zodiacal, cum se tot vehiculează, este mai mult o constelaţie. În logica asta, această constelaţie este un element luat în considerare de astrologie.

Februarie, luna evenimentelor astrologice importante. ”Luna de zăpada”, fenomenul rar din noaptea de vineri: Cum ne afec... Rapunzel există în realitate și locuiește în România. Fata cu părul de un metru și jumătate a devenit cunoscută în toată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x