Antena Căutare

Racii au astrele de partea lor: Horoscopul zilei, cu Andreea Joița!

Berbecii vor avea de luat hotărâri importante în plan emoţional şi ar fi indicat să ia în considerare şi sfaturile celor din jur şi să nu acţioneze la impuls.

Berbecii vor avea de luat hotărâri importante în plan emoţional şi ar fi indicat să ia în considerare şi sfaturile celor din jur şi să nu acţioneze la impuls.

Taurii vor împărţi sfaturi tuturor, se vor erija în adevăraţi consilieri, însă ar trebui să aibă măsură. Nu toată lumea va înţelege corect bunele lor intenţii.

Prezenţa de spirit îi va scoate din situaţii delicate pe gemeni şi îi va determina să facă ordine în grupul de prieteni.

Racii vor avea o zi excelentă la toate capitolele. Vor reuşi să pună la punct toate planurile pentru astăzi.

Leii sunt plini de idei bune şi vor primi multe aprecieri din partea colegilor de echipa datorită acestora.

Fecioarele ar face bine să se organizeze în mod corect astăzi, pentru că nu vor avea un program simplu şi uşor. Important este că vor face faţa tuturor provocărilor.

Balanţelor le vor merge toate strună. Vor reuşi să pună la punct şi detaliile unui proiect de familie.

Scorpionii mai mult se vor eschiva în plam profesional, vor fi lipsiţi de interes. În schimb, îşi vor canaliza energiile pe familie.

Săgetătorii sunt conflictuali şi acest fapt le poate crea probleme în mediul social. Dacă s-ar mai tempera şi ar lua lucrurile mai în glumă, şi-ar facs un mare bine.

Capricornii se vor implica în activităţi care le vor pune în evidenţă latura creativă. Atât ei, cât şi cei din jur vor fi surprinşi de rezultatele muncii lor.

Vărsătorii vor fi ca argintul viu. Nu vor avea stare, vor fi agitaţi şi cu greu, vor termina activităţile pe care le vor începe.

Peştii vor fi plini de energie şi entuziasm şi se vor strădui să aibă rezultate excelente în tot ceea ce vor face.

Nici Stan şi Bran nu făceau afacerea asta! Un bărbat a dat un DIAMANT pe câteva grame de droguri... Opere de artă din clătite: Un fost profesor creează portrete în tigaie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x