Antena Căutare

Ralph, cățelul amorezat care o așteaptă pe ea, o tânără de 17 ani, în fiecare zi, la școală! Internauții s-au îndrăgostit de el (VIDEO)

O adolescentă de 17 ani, Elisa Lee pe numele său, din California, a reușit să cucerească o lume întreagă după ce a spus pe Twitter povestea lui Ralph, un câine adorabil.

O adolescentă de 17 ani, Elisa Lee pe numele său, din California, a reușit să cucerească o lume întreagă după ce a spus pe Twitter povestea lui Ralph, un câine adorabil.

Prima lor ”întâlnire” a avut la începutul anului școlar al Elsei, în apropierea școlii. Atunci l-a văzut întâia oară pe Ralph, însă i-a inspirat teamă, scrie Buzzfeed. ”Inițial, mi-a fost frică să nu mă muște, mai ales că în zonă câinii latră adesea și devin agresivi”, a mărturisit Elisa.

De aici, însă, o întreagă poveste începe. ”Zilele au trecut și de fiecare dată îl vedeam în același loc, uitându-se la mine. Prietenii au fost cei care m-au sfătuit să mă apropii de el”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost dragoste la prima atingere, spune tânăra, care a aflat cum îl cheamă pe cățelul care o aștepta zilnic, abia după ce i-a întâlnit stăpânul. Elisa a simțit nevoia ca lumea întreagă să-l cunoască pe Ralph și a postat pe Twitter mai multe fotografii, dar și un clip.

Cupidon își face bine treaba! Gemenii sunt îndrăgostiţi până peste cap. Horoscopul de sâmbătă, 25 februarie... Rac, Fecioară sau Pești? Se anunță schimbări importante în dragoste! Surprizele lunii martie pentru fiecare zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x