Antena Căutare

Ramona Gabor a plecat din Dubai în Mexic. Latino-americanii au fost impresionați de frumusețea româncei. Pictorial HOT

Ramona Gabor e ispititoare și atrăgătoare, indiferent de loc. Frumosa moldoveancă a fugit din Dubai în Mexic, unde se răsfaţă în locaţii care mai de care mai luxoase. Deși e în vacanță, imaginile postate pe Facebook par mai degrabă instantanee dintr-un pictorial realizat pe plajele însorite ale Mexicului.

Ramona Gabor e ispititoare și atrăgătoare, indiferent de loc. Frumosa moldoveancă a fugit din Dubai în Mexic, unde se răsfaţă în locaţii care mai de care mai luxoase. Deși e în vacanță, imaginile postate pe Facebook par mai degrabă instantanee dintr-un pictorial realizat pe plajele însorite ale Mexicului.

Ramona Gabor face ce face şi tot la lux ajunge! Sora Monicăi Gabor are alături prietene de distracție, dar nu a fost văzută în compania niciunui bărbat în Mexic. Deși nu se știe dacă e sau nu liberă, dar bruneta ar putea să-și găsească cu ușurință un iubit latino-american.

Se fotografiază și e fotografiată la orice pas

De curând, bruneta a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii de la vila de lux unde îşi petrece vacanţa. Când în piscină, când pe şezlong, Ramona Gabor flirtează cu obiectivul aparatului de fotografiat şi se lasă surprinsă în ipostaze care mai de care mai seducătoare, după care urcă imaginile pe internet pentru a-şi impresiona prietenii virtuali.

Ramona Gabor locuieşte peste hotare, mai concret în Dubai, acolo unde lucrează ca şi model. În prezent, aceasta se află în vacanţă în Mexic. Sora ei, Monica Gabor, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste în America cu un milionar celebru poreclit Mr. Pink.

Doar 0,1% dintre români știu răspunsul! Care este singurul mod de calcul prin care rezultatul ecuației să fie egal cu 19... 20 de ani de închisoare pentru un mail pe care nici nu l-a trimis. Yahoo! a băgat un traficant de droguri în pușcărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x