Antena Căutare

Răzvan şi Dani fac 8 ani de Neatza! Urmează un super show de la Buşteni

Dacă vă era dor de un week-end la munte, vă invită încă de pe acum pe pârtia Kalinderu, Răzvan şi Dani. Fac opt ani de Neatza şi ne promit un super show de la Buşteni.

Dacă vă era dor de un week-end la munte, vă invită încă de pe acum pe pârtia Kalinderu, Răzvan şi Dani. Fac opt ani de Neatza şi ne promit un super show de la Buşteni.

Sunt opt ani de când dimineţile românilor s-au schimbat. De opt ani, la ora 8 fix, la Antena 1, începe emisiunea care se numeşte, cum altfel, Neaţa! ”Neatza cu Răzvan şi Dani"!

Începutul lunii februarie e motiv de sărbătoare în familia matinalului nostru. La împlinirea a opt ani, Răzvan și Dani au un mesaj pentru telespectatori, care sună cam așa:

"Neatzaaa !!!
Această fotografie a fost făcută în 2008.
Acum opt ani... la Antena 1... începea "Neatza cu Răzvan și Dani"!
Vineri - 5 februarie la 8:00 - Party Aniversar pe pârtia Kalinderu din Bușteni!
Cine își dorește să ajungă la party, să-și pună numele
aici".

CITEȘTE ȘI: De opt ani, la ora 8 fix: Răzvan și Dani, ce-au mai trecut anii! La mulți ani, Neatza!

Așadar, echipa "Neatza" vă așteaptă să ne distrăm împreună! Și tot împreună intrăm în cel de-al nouălea an, cu noi surprize, invitați de marcă și poante cât cuprinde.

Nu e în Coreea de Nord, ci într-un stat democratic! Orașul în care este interzisă folosirea telefoanelor mobile şi a int... Ai BARBĂ? Nu te rade! Cercetătorii britanici au făcut o descoperire de senzație!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x